RODO

Szanowni Państwo,
W ramach naszej działalności utrzymujemy zbiór Państwa danych osobowych w postaci imion, nazwisk, numerów telefonu oraz adresów, adresów e-mail, numerów pesel, które są niezbędne w procesie świadczenia usług stomatologicznych.
Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych oraz w związku ze zmianami prawnymi wprowadzonymi ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r. Parlamentu Europejskiego i Rady przekazujemy Państwu poniższe informacje prawne.
Administratorem Państwa danych osobowych jest Royal Dent Bartkowiak i Urban s.c. z siedzibą we Wrocławiu ul. S. Leszczyńskiego 5/7/9 . Kompletne dane kontaktowe Royal Dent Bartkowiak i Urban s.c., w momencie jego powołania, także inspektora ochrony danych w Royal Denta Bartkowiak i Urban s.c., dostępne są na stronie internetowej www.royaldent.pl, zaś bezpośredni kontakt możliwy jest poprzez wysłanie wiadomości na adres:
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Państwa dane osobowe zostały przekazane nam przez Państwa podczas procesu rejestracji podczas kontaktu bezpośredniego, telefonicznego lub przez pocztę. Podstawę prawną stanowi art. 6 ust. 1 lif f) RODO – niezbędność przetwarzania danych do realizacji prawnie uzasadnionego interesu administratora.
Mają Państwo prawo wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania Państwa danych osobowych przez Royal Dent Bartkowiak i Urban s.c.. W przypadku, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie przez nas danych osobowych narusza przepisy prawa, mogą Państwo wnieść skargę do właściwego organu nadzorczego ds. ochrony danych osobowych.
Zapewniamy, że przez cały okres przetwarzania, Państwa dane osobowe będą należycie zabezpieczone i poddane ochronie zgodnej z wymogami prawnymi. Nie będą upubliczniane, ani udostępniane podmiotom nieupoważnionym. Od początku prowadzenia działalności naszym priorytetem jest utrzymanie najwyższych standardów bezpieczeństwa przetwarzanych danych oraz ograniczenie zakresu ich wykorzystania, z przeznaczeniem wyłącznie do celów związanych ze świadczeniem usług stomatologicznych.
Z poważaniem
Zespół Royal Dent